Välkommen till The Grace of Shanti – Ett Helt Nytt, Mångfacetterat Koncept

Vi är tre kvinnor som har förenats av vår passion för att dela med oss av våra unika förmågor och kunskaper världen över. Tillsammans erbjuder vi en upplevelse som omfattar helande och välbefinnande, där du som deltagare ges möjlighet att uppleva en djupgående känslomässig, fysisk och andlig resa.

Våra Specialiteter:

🗹 Yoga och Kroppsmedvetenhet: Genom vår kunskap som yogalärare och vår förmåga att guida deltagare till en djupare förståelse för sina kroppar, strävar vi efter att främja hälsa och balans.1

🗹 Gongbad, Meditation och Ljudhealing: Med gongarnas kraft, de lugnande tonerna och ljudhealing skapar vi en atmosfär som främjar djup avslappning, inre frid och helande. Vilket kan hjälpa deltagare att släppa stress och återfå harmoni.

🗹 Sång, Dans och Mantra: Genom sång och mantra förmedlar vi känslor och budskap som når djupt in i själen. Våra röster är verktyg för att väcka glädje, frid och självinsikt. Upplevelsen av frigörande dans väcker din inre helande kraft och hjälper dig att återansluta till din sanna essens. Denna fördjupande upplevelse bjuder in dig att utforska djupet av självupptäckt, förnyelse och frid – The Grace of Shanti!

Vi är glada över att dela med oss av vår passion och vår expertis med dig och världen. Tillsammans skapar vi en resa mot inre lugn, helande och självupptäckt.

Är du redo att boka DIN upplevelse?

Namaste
Marie, Johanna & Tina

Följ oss på facebook för mer information!