Andullationsmassage utförs på en så kallad andullationsmadrass. Det är en behandling som kombinerar vibrationer/pulserande massage över hela kroppen med infraröd djupvärme utan att ge något obehagligt eller hårt tryck mot kroppen. Den ger en avslappnande och skön värmekänsla.

Massagen främjar cirkulation av blod och lymfa och påverkar energin i cellerna. Den stödjer och återuppväcker kroppens naturliga funktioner. Behandlingen är skonsam och kan användas av så gott som alla. Den är också ett bra alternativ för personer som har svårt för kroppskontakt och för vanlig massage.

Andullationsmassage ökar välbefinnandet och ger avslappning samtidigt som det sätter igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ.

Andullation är bra vid bla:

– Lymfbesvär

– Spänningar och smärta

– Avslappning

– Fibromyalgi

– Ledbesvär, artros

– Reumatism

– Ryggbesvär & stelhet

– Sömnstörningar

– Ischias

– Diskbråck

– Övervikt

– Stress

Det finns 20 olika program på andullationsmadrassen för olika besvär och den jobbar med olika vibrationsfrekvenser. Du ligger med kläderna på under behandlingen på madrassen. Ha gärna mjuka kläder som inte sitter åt. Boka in en behandling för att ta del av fördelarna med andullationsmassage.